Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Proef Atlantica op het BioPlein

Meer interesse in zeewier

Atlantica speelt graag in op de groeiende belangstelling voor mogelijkheden van zeewier en bieden met hun producten een culinaire toepassing in alle gerechten. Door langjarige productontwikkeling kunnen zeven soorten verse zeewier, met elk hun eigen smaak, op eenvoudige wijze worden toegepast in tal van koude en warme gerechten.

Atlantica spreads

Atlantica zeewier spreads worden gemaakt van verse zeewier en kunnen verwerkt worden in diverse gerechten. De mogelijkheden van verse zeewier om zowel smaak als voedingswaarde van gerechten te verrijken, zijn optimaal toegepast in het assortiment van verse zeewierspreads en vinaigrette-saus. Daardoor wordt zeewier makkelijk toegankelijk en aantrekkelijk voor de professional in foodservice, maar ook voor de hobbykok. Naast de spreads voert Atlantica ook tien soorten verse zeewier.

Proeven op het BioPlein

Op het BioPlein in Houten laat Atlantica verschillende bereidingen met zeewierspreads zien. Zij laten combinaties zien met verschillende soorten kaas, gerookte en verse vis, vleesspecialiteiten, groente en vruchten. De toepassingen van de Atlantica spreads zijn gedemonstreerd op de Horecava 2013 en 2014 door Roland Biermans, waar zij een ingrediënt waren van zijn drie prijswinnende broodjes.

Voor meer informatie over zeewier van Atlantica: www.alguesatlantica.com

AGF Detail 2014
Het BioPlein stand 390
Publicatiedatum: