Vandaag de dag teelt hij bijzondere Japanse groente en elk jaar gaat hij terug naar Japan om nieuwe zaden te vinden: Kabu raap, daïkon radijs, Komatsuna (Japanse mosterdspinazie), kruidige rode radijs, chrysant, rode Kyotowortelen etc.
Asafumi Yamashita verkoopt zijn groenten maar aan 7 klanten - alle sterrenchefs, waaronder: Pierre Gagnaire (Hôtel Balzac), Eric Briffard (George V), Laurent Delabre (la Tour d'Argent) en Sylvain Sendra (Itineraires). Hij levert de producten persoonlijk af en heeft 'carte blanche' - de chef-koks moeten zich aanpassen aan zijn producten.
''Pierre Gagnaire vertelt me dat ik de duurste groente ter wereld heb'' zegt de groente teler met een glimlach. Zijn prijzen zijn gemiddeld 3-5 keer hoger dan die in de regio Ile-de-France. Deze winter verkocht hij zijn spinazie voor € 25/kilo, 10 keer die van de marktprijs. Zijn meloenen zijn € 70 per stuk.