Tijdens het symposium zal onder andere Suzan Horst, Director QA, Issue and Crises Management bij FrieslandCampina, u een beeld geven van kwaliteitsmanagement 3.0.
Focus
Quality and Busisness Improvement in Food biedt een programma dat gebaseerd is op een brede kijk op kwaliteit. Het curriculum focust op een integrale benadering en verbindt inhoudelijke kennis, ontwikkeling en vaardigheden. We gaan uit van meervoudig kijken naar kwaliteit- en verbetervraagstukken. Pepijn Mols van N&S Academy "We leren de deelnemers meerdere brillen opzetten vanuit verbetermanagement, kwaliteitsmanagement en veranderkunde. Dit alles is toegespitst op het voedingsmiddelenbedrijf. Onze docenten en gastsprekers staan met twee voeten in de praktijk. We denken dat we hiermee het beste aanbod in de markt hebben om kwaliteitsmanagers naar een hoger niveau te brengen."Meer weten?
Wie meer wil weten over kwaliteitsmanagement 3.0 is van harte welkom tijdens deze inspiratiesessie of het symposium. Deze inspiratiesessie- inclusief maaltijd - wordt gehouden op 1 April en het symposium op 17 juni aanstaande. Deze starten om 17:30 uur op HAS Hogeschool in Den Bosch. Aanmelden kan direct via mail bij Pepijn Mols van N&S Academy (0418-575850) of Daniëlle Graat van HAS Kennistransfer en Bedrijfsopleidingen (073-6923637).Een studiegids aanvragen? Klik hier
De volgende leergang start op 16 september 2014.
Bekijk deze leergang