Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

New York ontdekt spaghetti-ijs

New York - In Duitsland is het al heel lang populair, maar spaghetti-ijs heeft nu ook New York bereikt. Daar is het koude, zoete toetje momenteel een trend, zo meldt de Duitse krant 'Abendzeitung München' op haar website.
 
Vanille-ijs met aardbeiensaus en kokosvlokken zijn de ingrediënten van het simpele, in Duitsland bedachte recept. Een ijssalon in de wijk West Village in Manhattan verkoopt tegenwoordig echter ook spaghetti-ijs. Men kan kiezen uit 'Marinara-saus' (aardbeien, blauwe bessen, frambozen) en 'Wodka-saus' (mango en perzik). Het dessert is "heerlijk" en ziet er "hemels" uit, zo bejubelde de website 'Buzzfeed' de lekkernij.

 

Publicatiedatum: