New York ontdekt spaghetti-ijs

New York - In Duitsland is het al heel lang populair, maar spaghetti-ijs heeft nu ook New York bereikt. Daar is het koude, zoete toetje momenteel een trend, zo meldt de Duitse krant 'Abendzeitung München' op haar website.
 
Vanille-ijs met aardbeiensaus en kokosvlokken zijn de ingrediënten van het simpele, in Duitsland bedachte recept. Een ijssalon in de wijk West Village in Manhattan verkoopt tegenwoordig echter ook spaghetti-ijs. Men kan kiezen uit 'Marinara-saus' (aardbeien, blauwe bessen, frambozen) en 'Wodka-saus' (mango en perzik). Het dessert is "heerlijk" en ziet er "hemels" uit, zo bejubelde de website 'Buzzfeed' de lekkernij.

 


Publicatiedatum:



Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.