Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Klaus Josef Lutz aangesteld als voorzitter van de RvC Euro Pool System

De aandeelhouders van Euro Pool System, Europa's grootste logistieke dienstverlener op het gebied van meermalige verpakkingen, hebben Klaus Josef Lutz aangesteld als
voorzitter van de Raad van Commissarissen na het vertrek van Noël Keersebilck. Franky Depickere is benoemd tot plaatsvervanger van Lutz. Beiden zijn lid van de Raad van Commissarissen sinds 2011.

Klaus Josef Lutz (1958) werd benoemd tot lid van de Raad van Commissarissen in 2011. Hij is CEO en voorzitter van de directie van BayWa AG sinds juli 2008. Hij behaalde een graad in de rechten aan de Ludwig-Maximilians Universiteit in zijn woonplaats München. Hoewel hij zijn carrière als advocaat begon, bekleedde hij al snel prominente functies in diverse bedrijfstakken, waardoor hij uitgebreide ervaring opdeed in het herstructureren en ontwikkelen van bedrijven. Klaus Josef Lutz was CEO van Suddeutscher Verlag GmbH, een van Duitslands grootste mediaconcerns en is daarna CEO en voorzitter van de directie van Baywa geworden, een handels- en dienstverleningsconcern met internationale operaties waarvan de kernactiviteiten landbouw, bouwmaterialen en energie zijn. Klaus Josef Lutz is ook lid van de Raad van Commissarissen van een aantal beursgenoteerde en particuliere bedrijven.

Franky Depickere (1959) behaalde zijn master in de Handels- en Financiële Wetenschappen aan de Universiteit van Antwerpen. Ook haalde hij een master in Financieel Management aan de VLEKHO Business School in Brussel. Hij kwam in 1982 bij de Cera Group, waar hij 17 jaar werkzaam geweest is in verschillende leidinggevende functies. In 1999 werd hij algemeen directeur en voorzitter van het Executive Committee van F. van Lanschot Bankiers België en concerndirecteur van F. van Lanschot Bankiers (Nederland).In september 2006 werd hij benoemd tot CEO van Cera en KBC Ancora. Franky Depickere bekleedt ook andere posities
binnen verschillende Raden van Commissarissen.
Publicatiedatum: