Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

'Groente en fruit verminderen kans op allergieën bij baby's'

Volgens een Britse studie hebben baby's die veel groente en fruit eten en weinig voorverpakt voedsel minder kans op het ontwikkelen van voedselallergieën. De studie keek naar de algemene gevolgen van een voedseldieet en niet alleen naar de invloed van specifieke voedingsmiddelen. Een van de professoren die het onderzoek leidde concludeert dat "sommige diëten de kans op
allergieën bij baby's verkleinen. We denken dat verschillende soorten vetzuren, anti-oxidanten, vitamines en mineralen goed zijn voor de gezondheid en allergie voorkomen".

Publicatiedatum:

Gerelateerde artikelen → Zie meer