Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
13 t/m 15 mei in Perpignan

Medfel 2014 in het teken van meloenen en watermeloenen

Van 13 t/m 15 mei vindt de Medfel 2014 plaats, een AGF-beurs in Perpignan, Frankrijk. Dit is de zesde keer dat het Mediterraanse evenement voor de AGF-sector wordt georganiseerd. Vorig jaar stonden er ruim 200 standhouders en de beurs werd bezocht door bijna 5000 professionals. Medfel 2014 staat in het teken van meloenen en watermeloenen. Er staan met name Franse bedrijven, maar dit jaar is er voor het eerst een Grieks Paviljoen. De beurs vindt plaats in de 'Parc des Expositions' in Perpignan.



Naast de beurs is er ook nog een conferentie met sprekers over meloenen, abrikozen schoolfruitprogramma's, collectieve trademarks in de AGF-sector. Ook zullen de oogstramingen voor het zomerfruit worden bekendgemaakt. Klik hier voor het volledige conferentie-programma.

Volgende week publiceren we een fotoreportage en diverse artikelen van de beurs en de standhouders op AGF.nl en Freshplaza.

www.medfel.com