Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Dienstverlening, duurzaamheid en innovatie bij The Greenery op Fruit Logistica

The Greenery verwelkomt klanten, telers en relaties op de Fruit Logistica. Naast het uitgebreide assortiment producten dat The Greenery en haar dochters presenteren, worden de thema’s dienstverlening, duurzaamheid en innovatie toegelicht.

The Greenery is ook dit jaar weer op de Fruit Logistica vertegenwoordigd. Zij verwelkomt klanten, telers en relaties op de stand en presenteert hen interessante projecten en activiteiten op gebied van dienstverlening, duurzaamheid en innovatie. Het standconcept dat vorig jaar vernieuwd is, heeft dit jaar opnieuw enkele nieuwigheden. Via beeldschermen en volledige wandafbeeldingen worden projecten geïllustreerd.



The Greenery creëert o.a. door haar dienstverlening meerwaarde in de keten. Tijdens de beurs worden verschillende projecten, samenwerkingsverbanden en innovaties getoond die deze meerwaarde realiseren. Zo komt bijvoorbeeld verslogistiek uitgebreid in beeld. Het Versdistributiecentrum van Hollander Barendrecht illustreert hoe The Greenery de volledige distributie van het gekoelde assortiment voor een van haar retailklanten realiseert. Daarnaast komen ook de category management activiteiten die The Greenery voor haar klanten ontwikkeld heeft aan bod. Daarbij worden enkele trade marketing activiteiten toegelicht en schappenplannen voor AGF-afdelingen getoond.

Er worden dit jaar in de stand ook enkele projecten op vlak van duurzaamheid gepresenteerd. Het gaat om innovatieve projecten van telers op vlak van energiebesparing, samenwerkingsverbanden in derde wereldlanden die de werkomstandigheden bij leveranciers verbeteren en de unieke ketenaanpak van The Greenery op vlak van voedselveiligheid. Zo wordt op de Fruit Logistica ook het exclusieve Food Chain Partnership dat The Greenery met Bayer Crop Science heeft, toegelicht.

Op de stand zal het complete assortiment van The Greenery en haar dochterbedrijven getoond worden. Daarbij hoort ook de recent succesvol geteste ‘Hollandse Groente Selectie’. Dit vollegrondsgroenteconcept bestaat uit 6 verschillende typisch Hollandse groenten in 400gr verpakking en richt zich specifiek op jonge tweepersoonsgezinnen.

The Greenery verwelkomt iedereen op Stand A-04 in Hall 3.2

Publicatiedatum: