Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
voor eerste keer deelname aan Fruit Logistica

Vernieuwde website voor Handelsmaatschappij Jan Oskam

Bijna synchroon met de opening van de Fruit Logistica 2009 in Berlijn is afgelopen weekend de vernieuwde website van Handelsmaatschappij Jan Oskam BV uit Vleuten ‘live’ gegaan. Zeker gezien de meertaligheid was het een flinke klus maar dat maakte de voldoening ook weer groter. Het streven was om tegelijkertijd met de eerste deelname aan de Fruit Logistica 2009 de vernieuwing klaar te hebben en dat is gelukt.

De vorige site dateerde van 2001, het jaar waarin het 50-jarig bestaan kon worden gevierd. Maar sindsdien is er zo veel veranderd bij het Vleutense bedrijf dat het hoog tijd werd om te ‘pimpen’ . Het resultaat mag er zijn, korte teksten en frisse plaatjes voor een moderne manier van communiceren via dit medium.

Uiteraard heeft men gekozen voor een versie onder het inmiddels breed doorgevoerde ‘content management systeem’ waardoor tussentijdse wijzigingen en aanvullingen bijna moeiteloos in eigen beheer worden doorgevoerd. Indien uw nieuwsgierigheid gewekt is surft u dan naar www.janoskam.nl

Eerste deelname aan Fruit Logistica

In de bijna 60-jarige historie van Handelsmaatschappij Jan Oskam BV was er nog nooit deelgenomen aan de Fruit Logistica in Berlijn maar deze week gaat het er van komen. Met een stand in het collectieve Holland-paviljoen onder supervisie van Ger van Burik / HBAG maakt het Vleutense bedrijf haar debuut. Door de stevige ontwikkeling van het bedrijf in allerlei opzichten was het eigenlijk een logische stap. Met zelfstandige import uit alle windstreken en export naar bijna alle Europese landen is de toegevoegde waarde van de Berlijnse beursvloer enorm.

De wereld van de internationale groente-, fruit- & citrushandel kan er in een paar dagen doorkruist worden. Afnemers en leveranciers waarmee al zaken gedaan wordt en ook diegenen waarmee nieuwe plannen en ideeën uitgewerkt kunnen worden zijn van de partij. Kortom de belangrijkste ontmoetingsplek voor de handel van het hele jaar.

Wat ontwikkelingen betreft heeft Berlijn al eerder een flinke impact op het wel en wee van Oskam BV gehad; de val van de Berlijnse muur bijna 20 jaar geleden zorgde destijds voor een ware omzetgolf in de nieuwe Duitse deelstaten.

De stand op zich is ruim maar eenvoudig opgezet; de no-nonsense mentaliteit van Handelsmaatschappij Jan Oskam BV is goed herkenbaar. Men verwacht en hoopt op een leerzame en interessante beursweek.

U bent welkom in Hal 3.2 stand D-12


Publicatiedatum: