Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
AdaFresh Israël:

"Ons bedrijf is gebaseerd op vertrouwen en transparantie"

Tholen - In de groep van innoverende bedrijven in Israƫl, is AdaFresh Ltd. wel een erg bijzonder bedrijf. Het bedrijf werd vijf jaar geleden opgericht en is anders dan andere jonge bedrijven. Het is niet zomaar een exportbedrijf dat puur gericht is op omzet. AdaFresh is erop gericht om op transparante wijze de producten te exporteren van toegewijde telers. De telers zijn loyaal aan het bedrijf en werken nauw samen met de verkoopafdeling van AdaFresh.

"Ons bedrijf is gebaseerd op vertrouwen en eerlijkheid naar onze telers en klanten", vertelt Ayelet Lantzer, marketingdirecteur van AdaFresh. "We streven ernaar om een optimale opbrengst te genereren voor onze telers, die werken volgens de meest strenge kwaliteitseisen." De telers worden daarnaast betrokken bij belangrijke beslissingen waardoor men over echte samenwerking kan spreken.

AdaFresh richt zich op langetermijn relaties. Hierdoor weet het bedrijf exact wat de eisen zijn van hun klanten. Prijs- en marktinformatie wordt direct doorgespeeld naar de telers waardoor zijn op de hoogte zijn van de internationale markt. Voor AdaFresh bestaat deze markt uit vrijwel de hele wereld. Met een vestiging in de VS en in Nederland is het bedrijf dichtbij de belangrijkste klanten gevestigd.

 


Bezoek AdaFresh op de Fruit Logistica: Hal 3.2 Stand B09

Voor meer informatie:
AdaFresh
Ayelet Lantzer
Marketing Director.
www.adafresh.co.il
E-mail

Publicatiedatum: