Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Deelnemer aan Fruit Logistica

De nieuwe MANTER 16000 Mixweger voor paprika's, tomaten, enzovoort

Het telen van paprika's, tomaten, en dergelijke is een zeer professionele aangelegenheid om tot een kwalitatief 100% product te komen. Wanneer eenmaal geplukt is het logistieke traject naar de consument ook een kwestie van een professionele aanpak m.b.t. de kwaliteitsborging zoals een goede houdbaarheid, geen beschadigingen en een correct gewicht.

MANTER International BV brengt een nieuwe 16-schalige Mix weger op de markt die uiterst nauwkeurig en met een hoge capaciteit de 3 kleuren paprika's of het ingestelde gewicht van het product, in het midden van de weger op de verpakkingsmachine aflevert. De combinatie van 16 weegbakken met een nieuw ontwikkelt snel afvoersysteem levert een compacte installatie op die kan werken met diverse soorten verpakkingsmachines zoals flow-packers.


 
Om deze nieuwe 16-baks Mix weger te zien nodigen wij U uit deze te komen bekijken tijdens de Fruit Logistica in Berlijn op onze stand.

MANTER International BV
Fruit Logistica
Hal 1.1 Standnummer D10

Voor meer informatie zie www.manter.com
Publicatiedatum: