Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Fruit Logistica, Hal 3.2 stand B 17

Fresh Mushroom Europe: 'Nothing but mushrooms'

Fresh Mushroom Europe is in enkele jaren uitgegroeid tot een van de innovatieve krachten binnen de champignonsector, die mede het huidige paddestoel-assortiment in Europa heeft vormgegeven. Bij FME worden de vers geplukte champignons, gekeurd, gesorteerd en conform specificatie verpakt voor diverse retailers en groothandels in bijna heel Europa. Elke dag weer heerlijk vers en elke dag weer proberen net dat beetje extra te doen voor de klant.


Focus

Bij Fresh Mushroom Europe zijn wij continu gefocust op:
  • de kwaliteit van onze producten
  • de wensen van de klant
  • beheersing van kosten
  • creëren van nieuwe markten

Ready to (h)eat!

Meer uit een champignon halen? Bij Fresh Mushroom Europe hebben we de Ready to (h)eat! producten ontwikkeld. Heerlijke gevulde champignons met bijvoorbeeld een tomaat-mozzarella en een 4 cheeses vulling. Of de portobello’s gevuld met geitenkaas en honing. En wat dacht u van de kastanje champignons met roomkaas en zalm?



Helemaal nieuw zijn de gemarineerde champignons, klaar voor op de barbecue of grill. Gemarineerd met bijvoorbeeld pittige Piri-piri, French garlic and herbs en Mediterranee geven de champignons net die extra smaak. Handig verpakt in een schaal met topseal zijn deze vegetarische BBQ-toppers echt een toevoeging voor uw assortiment en nog gezond ook. Champignons zoals u ze nog nooit geproefd heeft!

Assortiment

In het assortiment van Fresh Mushroom Europe is, naast de reguliere witte en bruine champignons, de portobello’s, oesterzwammen en wilde paddenstoelen, ook een groot aantal biologische paddenstoelen opgenomen. Deze worden in topkwaliteit houten schalen geleverd, die een prachtige natuurlijke uitstraling hebben dat het biologische gevoel versterkt. Alle champignons uit ons assortiment worden volgens HACCP regels gecontroleerd en verpakt. Fresh Mushroom Europe is tevens trotse bezitter van het BRC certificaat en behaalde in 2008 de hoogste kwaliteits-rating van de leidende Britse retailer.



Voor meer informatie:
Arie Verburg
Fresh Mushroom Europe (FME)
Riyadhstraat 41
B-2321 Meer
Tel.: +32 (0) 3 317 18 19
Fax: +32 (0) 3 605 71 82
www.fme-nv.com
Publicatiedatum: