Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
bereid met 99,5% verse appelen

Polen: nieuw energiedrankje van appelen

Om je concurrenten voor te blijven, moet je ze altijd een stap voor zijn. Dat zal iedereen, in welke bedrijfssector dan ook, je vertellen. Michal Lachwicz van La-Sad denkt dat ze misschien wel precies dat gedaan hebben met een uniek product dat ze een paar weken geleden uitbrachten... een energiedrankje gemaakt van 99,95% echt NFC appelsap.



"We zijn altijd hard aan het werk om veel nieuwe ideeën te bedenken en twee jaar geleden kwamen we met het concept om het eerste energiedrankje van een natuurlijk product te maken. Elk drankje bevat 400 gram verse appelen en de drankjes zijn gemaakt van NFC sap. Onze blikjes voldoen aan de Europese en Poolse kwaliteitskeuringen, omdat we appelen van hoge kwaliteit gebruiken voor het drankje. Ik ben er vrij zeker van dat we het enige energiedrankje hebben dat voldoet aan deze keuringen," vertelde Michal Lachowicsz van La-Sad.



"Andere energiedrankjes zijn chemisch. Dat is juist zo geweldig aan ons product, want er is niets slechts aan appelsap. Het is een goed alternatief, maar gezonder."
Michal zei dat dit een interessant jaar is en een groot verschil zal zijn met enkele jaren geleden toen Poolse appeltelers te veel appelen hadden.

"Tegenwoordig hebben we net genoeg, of net niet genoeg, in Polen, maar ook in de rest van Europa is het zo. Klanten begrijpen niet altijd waarom de prijzen stijgen. Het is vooral moeilijk om de prijzen van bewerkte producten te veranderen. Het is gemakkelijker bij de prijzen van verproducten, maar met zoiets als Yabu, wat bijna geheel van appelen gemaakt is, kunnen we de prijzen niet elk seizoen aanpassen aan de appeloogst."

Voor meer informatie, klik hier: Yabu (in het Pools).

Voor meer informatie:
Michal Lachwicz
La-sad Sp. z.o.o.
Tel: +48 48 370 36 80
E-mail: biuro@la-sad.pl
www.la-sad.pl
Publicatiedatum: