Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Mangiatutto groentenspaghetti

"Zowel voor bezoekers als exposanten was TuttoFood 2017 een uitstekende ervaring. Er waren kopers uit de Verenigde Staten, het Verenigd Koninkrijk, Nederland en Zwitserland aanwezig," vertelt manager Laura Damiani. 

"Hoewel we maar een kleine, onopvallend stand hadden, kwamen veel bezoekers toch even een kijkje nemen in onze Mangiatutto koelvitrine met groentenspaghetti," voegt haar zus Alessandra er aan toe. 


Alessandra (links) en Laura Damiani (rechts).

"Veel belangstellenden vroegen ons of de spaghetti meel bevatte, omdat ze niet wilden geloven dat ze volledig uit groenten bestond. Toen we begonnen met de ontwikkeling van dit product, wilden we iets maken dat aansloot bij de moderne eetgewoonten (vegetarisme, veganisme), de groentenconsumptie onder kinderen zou verhogen en gegeten kon worden door mensen met glutenallergie." 

Binnenkort komt er ook een biologische versie van de groentenspaghetti op de markt aangezien het bedrijf al ruim 20 jaar bioproducten produceert. Naast de wortel-, courgette- en broccolispaghetti zal het assortiment uitgebreid worden met daikonradijs-, bieten- en pompoenspaghetti. 

"We hebben voor deze groenten gekozen vanwege hun langwerpige vorm, wat het mogelijk maakt lange spaghettislierten te maken. Daarbij zijn deze groenten ook nog eens erg gezond."



Momenteel zijn de Magiatutto spaghetti's te koop bij Coop Consorzio Nord-Ovest en in Marche en Abruzzo worden ze verkocht in samenwerking met Magazinni Gabrielli. 

"We vonden de beurs zeker voor herhaling vatbaar. Dit jaar werden we rechtstreeks door de organisatoren benaderd omdat ze ons product vernieuwend vonden. We nemen in 2019 alleen deel als we weer wat nieuws te presenteren hebben. TuttoFood is een internationale beurs die je alleen bij kan wonen als je iets nieuws te bieden hebt."

"Het is niet waar dat mensen geen nieuwe producten meer bedenken. We moeten verse AGF juist promoten en de consumptie verhogen. Mensen moeten op een andere manier naar groenten en fruit gaan kijken. Natuurlijk worden er niet meer zulke grote volumes verkocht als vroeger, maar de waarde is ook gestegen."

"Als men denkt nog steeds te kunnen werken zoals 20-30 jaar geleden, dan heeft men het mis. De consumptie en huishoudens zijn veranderd. Veel vrouwen werken en steeds meer mannen koken. We moeten luisteren naar deze nieuwe consumenten, die op zoek zijn naar vernieuwende, interessante producten en het lef hebben om eens in iets nieuws en anders te investeren."

"Dit is wat wij geprobeerd hebben te doen, samen met onze partners en vooral met de hulp van onze vader Filippo."


Contact:
Orsini Gino- Damiani Filippo s.r.l.
Via 81ma Strada, 12
63070 Monteprandone (AP) - Italy
Tel.: (+39) 0735704051
Email: amministrazione@orsiniedamiani.it
Web: www.orsiniedamiani.it
Publicatiedatum: