Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Leuk assortiment Franse groentenspaghetti's

Het Franse Frais Emincés zet al ongeveer 20 jaar fresh cut groente af op de markt. Onlangs breidde het bedrijf zijn assortiment uit met groentenspaghetti. De verschillende spaghettisoorten die door Frais Emincés worden aangeboden zijn gemaakt op basis van zoete aardappelen, courgettes, pompoenen en wortelen. "De vier verschillende soorten zijn allemaal even populair," zegt Marc Pajotin van Frais Émincés. "Onze klanten zijn nieuwsgierig naar de nieuwe producten en willen ze allemaal een keer proberen." 


"De groentenspaghetti lijkt echt een hit te zijn bij inkopers van retailers. De vraag vanuit supermarkten is veel hoger dan de vraag vanuit restaurants, hoewel het product ook zijn weg vindt naar de horeca. Consumenten combineren de groentenspaghetti met traditionele pasta of gebruiken het als alternatieve basis voor een gezonde maaltijd." 

De groente die voor de spaghetti wordt gebruikt is niet per se van een inferieure kwaliteit. "Groente moet stevig zijn en een goede smaak hebben om geschikt te zijn voor verwerking tot groentenspaghetti," legt Marc Pajotin uit. De courgette-spaghetti is makkelijker te produceren dan de andere soorten. De wortelspaghetti is het moeilijkst om te produceren in verband met de kleine diameter van de wortelen.

Naast groentenspaghetti heeft Frais Emincés een breed assortiment aan fresh cut-AGF, zoals uien, champignons, appelen en tagliatelle op groentenbasis.

Voor meer informatie: 
Frais Emincés
Marc Pajotin
+33 2 40 45 00 45

Publicatiedatum: