Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Brouwerij in Los Angeles ontwikkelt avocadobier

De Angel City brouwerij in Los Angeles is erg creatief bezig geweest bij het experimenteren met smaken en bierconcepten. Een van de meest opmerkelijke experimenten is het avocadobier. Dieter Forstner is het genie achter het idee. Hij heeft het extravagante bier gemaakt te gedachtenis van de avocado groeiende traditie in zijn familie. 
Het bier bestaat niet alleen uit avocado, maar ook uit ingrediĆ«nten van guacamole zoals koriander, citroen, knoflook en gedroogde chili. 

Het bier is voor het eerst gepresenteerd tijdens het Avocado Festival in Los Angeles in 2013. Het idee is zo gek nog niet als je jezelf realiseert dat taco's en avocado vaak wordt gecombineerd met een biertje. Het avocadobier is gewoon een van de vele ambachtelijke bieren die zijn gemaakt. In de toekomst kunnen we zelfs nog vreemdere dingen verwachten.
Publicatiedatum: