Mededelingen

Vacatures

"Tweetende AGF'ers"

Laatste reacties meer

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen maand

Top 5 - afgelopen week

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland weeronline.nl Altijd jouw weer

Bonduelle brengt groentenklassieker in de schappen

Bonduelle breidt haar specialiteitenassortiment vanaf 2018 uit met drie echte groentenklassiekers: pompoen, rode biet en zoete aardappel.

De groenten worden na de oogst zorgvuldig verwerkt en zijn zonder lang schoonmaken en voorbereiden snel klaar te maken. De drie nieuwe Bonduelle soorten pompoen, rode biet en zoete aardappel zijn aromatisch, mild van smaak en gemakkelijk te bereiden - perfect om traditionele familierecepten na te koken of modern te interpreteren.Pompoen is bijzonder veelzijdig inzetbaar: of het nou is als soep of als puree - pompoen overtuigt in veel gerechten zowel met haar smaak alsook met haar kleur en is tevens caloriearm.

Rode bieten zijn een echte superfood met hun veelvuldige voedingsstoffen. Ook als aanvulling in risotto vormt rode biet een geslaagde afwisseling.

De zoete aardappel is bovendien een buitengewoon allround-talent. Met haar wat zoete smaak en haar onmiskenbare oranje kleur is de zoete aardappel een blikvanger in elk pangerecht.

De drie groentenklassiekers pompoen, rode biet en zoete aardappel zijn vanaf begin 2018 in de handel verkrijgbaar in blikjes van 425 ml. De verkoopadviesprijs bedraagt 1,69 euro.

Net als bij al haar andere producten let Bonduelle bij haar groentenconserven op een zuinige, zorgvuldige verwerking en ziet men af van het gebruik van conserveermiddelen – beproefde Bonduelle-kwaliteit voor onbezorgd genieten.

Voor verdere informatie:
Bonduelle Deutschland GmbH
Am Heilbrunnen 136/138
72766 Reutlingen
www.bonduelle.de

Publicatiedatum :


print   

Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2018