Mededelingen

Vacatures

"Tweetende AGF'ers"

Laatste reacties meer

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen maand

Top 5 - afgelopen week

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland weeronline.nl Altijd jouw weer

Side Delights Steamables

Nieuwe magnetron-stoomaardappelen binnen 8 minuten klaar

Side Delights, producent van de lijn Side Delight Steamables, verpakte aardappelen die in de magnetron bereid kunnen worden, heeft een nieuwe challenge aangekondigd in haar social-influencer marketingprogramma, waarbij bloggers uitgedaagd worden om 'power bowl' recepten op basis van de magnetron stoomaardappelen te bedenken. Voedingstrends
Het is niet de eerste keer dat het bedrijf een dergelijke challenge lanceert. Eerder werden er receptenwedstrijden als #MashItOrSmashIt" en #PotatoSaladRedux" gehouden. Uit consumentenonderzoek blijkt dat bowl-recepten tot de populairste voedingstrends van het jaar behoorden. Dankzij deze nieuwe uitdaging, #PotatoPowerBowl, zullen ook aardappelen hiervan mee kunnen profiteren.

Bloggers werden uitgedaagd om recepten voor bowl-maaltijden te creëren op basis van aardappelen in welke vorm dan ook (puree, gepoft, in blokjes, gebakken etc), een bron van proteïne en andere groenten naar keuze. Er werden creatieve recepten bedacht zoals een ontbijt-bowl met aardappelen en een Super Bowl vriendelijke bowl met aardappelen en nacho's.

Binnen 8 minuten
"Side Delights Steamables zijn drie keer gewassen stoomaardappelen die binnen 8 minuten in de verpakking in de magnetron bereid kunnen worden. Dit is precies het gemak waar millennials en andere consumenten met een drukke levensstijl tegenwoordig behoefte aan hebben," legt Kathleen Triou, voorzitter van het Fresh Solutions Network uit. 

"Dit programma speelt in op een populaire trend om bloggers, thuiskoks en food influencers verschillende manieren te laten ontdekken om van Side Delights Steamables te kunnen genieten en hen aan te moedigen hun recepten via sociale media-kanalen te delen om zo klanten naar de supermarkten te lokken."

Voor meer informatie:
Kathleen Triou
Fresh Solutions Network
Mob: +1 209 627 6800
KTriou@freshsolutionsnet.com

Publicatiedatum :Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2018