Mededelingen

Vacatures

"Tweetende AGF'ers"

Laatste reacties meer

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen maand

Top 5 - afgelopen week

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland weeronline.nl Altijd jouw weer

Nieuwe lijn gesneden appelen voor kinderen

Dankzij een partnerschap met Nickelodeon International is de nieuwe lijn gesneden appelen voorzien van PAW Patrol figuurtjes. Er is keuze uit drie varianten: druivensmaak, perzikensmaak en rode en groene appelschijfjes. 

Het Canadese Freshline Foods maakt het ouders makkelijk om hun kinderen op een speelse manier gezonde eetgewoonten bij te brengen met de lancering van zijn PAW Patrol-lijn gesneden appelproducten. 
De vier nieuwe productlijnen worden in zakjes van 55 gram verkocht die per vijf stuks verpakt zitten in een clamshell. Ieder zakje heeft een eigen ontwerp met een afbeelding van de PAW Patrol puppy's. De verpakking is voor kinderen zeer geschikt om mee te nemen. "We weten dat het voor ouders vaak een hele uitdaging is om hun kinderen gezond te laten eten en verantwoorde snackalternatieven zoals gesneden appelen zijn hiervoor een ideale oplossing. Daarnaast zijn deze producten gebruiksvriendelijk, handig mee te nemen en bieden zij variatie," vertelt Noel Brigido, van Freshline Foods. 

"Met behulp van Canada's favoriete kinderprogramma willen we de bekendheid van onze gesneden appelproducten vergroten en kinderen het verband laten leggen tussen gezond snacken en de PAW Patrol figuurtjes," aldus Brigido. 

Voor meer informatie:
Noel Brigido
Freshline Foods Ltd
Tel: +1 888 328 3737

Publicatiedatum :Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2018