Mededelingen

Vacaturesmeer »Tweetende AGF'ers

Laatste reactiesmeer »

Top-5 gisteren

Top-5 afgelopen week

Top-5 afgelopen maand

Koerslijstmeer »

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland
Nieuwe lijn gesneden appelen voor kinderen

Dankzij een partnerschap met Nickelodeon International is de nieuwe lijn gesneden appelen voorzien van PAW Patrol figuurtjes. Er is keuze uit drie varianten: druivensmaak, perzikensmaak en rode en groene appelschijfjes. 

Het Canadese Freshline Foods maakt het ouders makkelijk om hun kinderen op een speelse manier gezonde eetgewoonten bij te brengen met de lancering van zijn PAW Patrol-lijn gesneden appelproducten. 
De vier nieuwe productlijnen worden in zakjes van 55 gram verkocht die per vijf stuks verpakt zitten in een clamshell. Ieder zakje heeft een eigen ontwerp met een afbeelding van de PAW Patrol puppy's. De verpakking is voor kinderen zeer geschikt om mee te nemen. "We weten dat het voor ouders vaak een hele uitdaging is om hun kinderen gezond te laten eten en verantwoorde snackalternatieven zoals  gesneden appelen zijn hiervoor een ideale oplossing. Daarnaast zijn deze producten gebruiksvriendelijk, handig mee te nemen en bieden zij variatie," vertelt Noel Brigido, van Freshline Foods. 

"Met behulp van Canada's favoriete kinderprogramma willen we de bekendheid van onze gesneden appelproducten vergroten en kinderen het verband laten leggen tussen gezond snacken en de PAW Patrol figuurtjes," aldus Brigido. 

Voor meer informatie:
Noel Brigido
Freshline Foods Ltd
Tel: +1 888 328 3737

Publicatiedatum: 15-11-2017
Auteur: Arianne Melters
Copyright: www.agf.nl

  

Plaats een reactie:

Naam: *
Woonplaats: *
Email: *
  E-mail weergeven
Bericht: *
Voer de code in
*

 

 

Ander nieuws uit deze sector: