Mededelingen

Vacaturesmeer »Tweetende AGF'ers

Laatste reactiesmeer »

Top-5 gisteren

Top-5 afgelopen week

Top-5 afgelopen maand

Koerslijstmeer »

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland
Zomerse maaltijdsalade met gegrilde maiskolven

Met de zomer voor de deur introduceert het Amerikaanse Ready Pac Foods een 'limited edition' Birstro Bowl met gegrilde mais en pulled pork. "Deze heerlijke nieuwe salade laat consumenten op een makkelijke en gezonde manier genieten van zomerse smaken," vertelt Ready Pac Foods directrice Nannette Richardson. 

 

"Consumenten moeten kunnen genieten van zomerse barbecuesmaken die passen in een gezond voedingspatroon. We hebben de Roasted Corn and Pulled Pork saladebowl ontwikkeld nadat we zagen dat het gebruik van pulled pork in de horeca de laatste vijf jaar met 21% is gegroeid. In combinatie met gegrilde mais, een ingrediënt dat vooral in de zomermaanden in trek is, biedt onze limited edition bowl consumenten de zomerse smaakbeleving waar zij naar verlangen."

De salade is bereid met gegrilde mais, gerookte poblano pepers en malse, gekruide pulled pork op een bedje van romaine- en ijsbergsla. De salade wordt afgemaakt met een romige chili-lime dressing, croutons van maisbrood met kaas en een drupje barbecuesaus. De salade is nog tot half september verkrijgbaar. 

Publicatiedatum: 6-6-2017

  

Plaats een reactie:

Naam: *
Woonplaats: *
Email: *
  E-mail weergeven
Bericht: *
Voer de code in
*

 

 

Ander nieuws uit deze sector: