Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nieuwe snack op basis van bieten en boerenkool

Het in Texas gevestigde Rhythm Superfoods gebruikt nieuwe ingrediënten om nieuwe voedingsmiddelen te produceren. Het belangrijkste product van Rhythm Superfoods is een snack op basis van boerenkool en bieten. "We schillen de bieten en laten deze vervolgens uitdrogen zodat ze een knapperige structuur krijgen," zegt Scott Jensen van Rhythm Superfoods. Door dit nieuwe concept hebben consumenten de beschikking over een tussendoortje, dat niet slechts een gefrituurd product zonder calorieën is, maar dat alle oorspronkelijke voedingswaarde van de ingrediënten bevat.



Het nieuwe product is lang houdbaar. Volgens Jensen blijft de snack tot negen maanden lang knapperig. Rhythm Superfoods verpakt de snacks in een ziplock-verpakking die vocht opneemt en die hersluitbaar is. 

"We denken dat dit een belangrijk jaar gaat zijn voor de groei van ons bedrijf. We zijn in staat geweest om alle problemen op te lossen die we mogelijk met het weer en met de beschikbaarheid hadden kunnen krijgen. Ook hebben we nu een partner gevonden in Mexico, waar we ook onze gewassen telen. De nieuwe partner heeft een groot commercieel netwerk en de contacten om de Europese markt op te gaan," zegt Jensen tot slot. 

Voor meer informatie: 
Scott Jensen
Rhythm Superfoods 
PO Box 41345
Austin, TX 78704
Telf.: 001 – 512 441 5667
Publicatiedatum: