Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Bieze introduceert vers gesneden rauwkost

In samenwerking met Greens&Salads uit Meppel introduceert Bieze Retail een nieuwe variant op de welbekende rauwkostsalade. De verse rauwkost in dressing bevat meer groenten. De nieuwe rauwkost wordt dagelijks vers geleverd en is 6 dagen houdbaar.



Bij de keuze voor dressing wordt rekening gehouden met het smaakpalet van de ingrediƫnten in de salade. In het huidige assortiment zit bijvoorbeeld een frisse dressing, een sellerie dressing of een lichtpittige mango dressing. Deze dressings zorgen er tevens voor dat het product langer vers en knapperig blijft.

Na een eerste pilotfase bij verschillende formules bereidt Bieze momenteel een uitrol van het concept voor. Tijdens de testfase zij er demo's gegeven en klanten om hun mening gevraagd. Leermomenten die worden gebruikt bij voorbereiding van een mogelijke landelijke introductie.

Bieze vers gesneden rauwkost is verkrijgbaar in 6 smaken: Biet & Appel, Kool & Wortel, Appel & Venkel, Wortel & Pompoenpitten, Bleekselderij & Druiven en Bleekselderij & Mandarijn.

Voor meer informatie:
Bieze B.V.
Galvanistraat 16
3861 NJ Nijkerk
T: +31 (0)33-247 7100
info@bieze.nl
www.bieze.nl
Publicatiedatum: