Mededelingen

Vacaturesmeer »Tweetende AGF'ers

Laatste reactiesmeer »

Top-5 gisteren

Top-5 afgelopen week

Top-5 afgelopen maand

Koerslijstmeer »

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland
Bieze introduceert vers gesneden rauwkost

In samenwerking met Greens&Salads uit Meppel introduceert Bieze Retail een nieuwe variant op de welbekende rauwkostsalade. De verse rauwkost in dressing bevat meer groenten. De nieuwe rauwkost wordt dagelijks vers geleverd en is 6 dagen houdbaar.Bij de keuze voor dressing wordt rekening gehouden met het smaakpalet van de ingrediŽnten in de salade. In het huidige assortiment zit bijvoorbeeld een frisse dressing, een sellerie dressing of een lichtpittige mango dressing. Deze dressings zorgen er tevens voor dat het product langer vers en knapperig blijft.

Na een eerste pilotfase bij verschillende formules bereidt Bieze momenteel een uitrol van het concept voor. Tijdens de testfase zij er demo's gegeven en klanten om hun mening gevraagd. Leermomenten die worden gebruikt bij voorbereiding van een mogelijke landelijke introductie.

Bieze vers gesneden rauwkost is verkrijgbaar in 6 smaken: Biet & Appel, Kool & Wortel, Appel & Venkel, Wortel & Pompoenpitten, Bleekselderij & Druiven en Bleekselderij & Mandarijn.

Voor meer informatie:
Bieze B.V.
Galvanistraat 16
3861 NJ Nijkerk
T: +31 (0)33-247 7100
info@bieze.nl
www.bieze.nl

Publicatiedatum: 31-5-2017

  

Plaats een reactie:

Naam: *
Woonplaats: *
Email: *
  E-mail weergeven
Bericht: *
Voer de code in
*

 

 

Ander nieuws uit deze sector: