Mededelingen

Vacaturesmeer »Tweetende AGF'ers

Laatste reactiesmeer »

Top-5 gisteren

Top-5 afgelopen week

Top-5 afgelopen maand

Koerslijstmeer »

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland
Coco Conserven:

"Door in te blikken omzeilen we de energie slurpende en voedselverspillende verslogistiek"

Coco Conserven wil mensen vaker conserven laten eten. Maar het bestaande aanbod heeft niet bepaald het imago van een culinair hoogstandje. "Onze oplossing is om lékker te conserveren en er een goed verhaal bij te vertellen", vertelt Vera Bachrach van de conservenfabriek ui Zaandam in Trouw.

"Onze droom is om uit te groeien tot een fameus conservenhuis dat alle conserveringstechnieken tot in de puntjes beheerst en het bewaren van smaak tot kunst verheft. Ons doel is om een nieuw licht op de voedselindustrie te werpen en een 'houdbaar' voedselsysteem te realiseren", verklaart de conservenfabriek op haar website.

"Tegen het licht van voedselverspilling, de footprint van onze verscultuur en de korte tijd die mensen hebben om te koken bieden conserven uitkomst. Door in te blikken omzeilen we de energie slurpende en voedselverspillende verslogistiek en komen we terecht in een wereld die minder verspilt en die kan leveren on demand!"

"In een oude granatenperserij die we hebben omgebouwd tot een kleine conservenfabriek verwerken we verse ingrediënten tot smaakvolle gerechten die je lang en ongekoeld kunt bewaren. We conserveren met het idee dat bijzondere smaken zich in de loop van weken en maanden ontwikkelen en kiezen gerechten die door het conserveren nog smaakvoller worden. "

www.cococonserven.nl

Publicatiedatum: 10-5-2017

  

Plaats een reactie:

Naam: *
Woonplaats: *
Email: *
  E-mail weergeven
Bericht: *
Voer de code in
*

 

 

Ander nieuws uit deze sector: