Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Frituur 'Eigen Kweek' bakt frites van eigen teelt

Onderneemster Sonja van de Vliet uit Mechelen bakt haar frites van zelf geteelde aardappelen. "Wij doen alles zelf. Bij ons gaat de aardappel van de grond tot in de mond", vertelt ze aan Het Gazet van Antwerpen. Haar vader en zoon ontfermen zich over de teelt. Hun familiebedrijf teelt al jarenlang voor een aantal grote fabrikanten. Omdat er de laatste jaren structureel aardappelen 'overblijven' bij de oogst, besloot Sonja om deze aardappelen nog een tweede leven te geven. Zo ontstond hun eigen frituur met de toepasselijke naam 'Eigen Kweek'.



Bron: Gazet van Antwerpen
Publicatiedatum: