Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Taiwanese gedroogde groenten voor de gezondheidsbewuste consument

De groentensnack York's Harvest Garden Chips is een gedroogde groente in drie verschillende varianten: gedroogde groene bonen, gedroogde okra en gedroogde gemengde groenten. De gemengde groenten verpakking bevat wortelen, groene bonen, taro wortelknollen, zoete aardappel en pompoen. Het wordt in de VS door Truly Good Foods in de markt gezet.



Gedroogd product
De groenten worden geïmporteerd als gedroogd product uit Taiwan. De eerste drie tot vier jaar werden deze gedroogde groenten in bulk verkocht in Taiwan. Truly Good Foods werkt met in de V.S. gevestigde tussenhandelaren, die het product rechtstreeks inkopen.

Veelzijdige verpakking
Afhankelijk van de groentevariëteit is de verpakking beschikbaar in 50 tot 110 gram. De verpakking is doorzichtig zodat de consumenten kunnen zien wat ze eten. De verpakking is veelzijdig, zodat de winkelier de keuze heeft tussen ophangen, neerleggen of rechtop zetten.

Voor meer informatie:
Chad Hartman
Truly Good Foods
Tel: 704-602-0631