Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Kaptein Iglo opent deuren op maandag 19 mei

Op maandag 19 mei 2014 zijn belangstellende Nederlandse en Duitse ondernemers uit de foodsector van harte welkom bij levensmiddelenproducent Iglo in het Duitse Reken. Op initiatief van het INTERREG IV-A project '2 connect Business' vindt hier een rondleiding over het complex van Iglo plaats, plus een interactieve workshop over ketendistributie. De organisatie van het bedrijfsbezoek is in handen van de Nederlands-Duitse Handelskamer (DNHK).

Of het nu gaat om spinazie à la crème of vissticks, bijna iedere consument kent de producten van levensmiddelenproducent Iglo. Om maar te zwijgen over Kapitein Iglo, de witbebaarde kapitein die consumenten vanaf de visstickverpakkingen vriendelijk toelacht. Behalve de grote merkbekendheid gooit het bedrijf binnen de foodsector ook hoge ogen vanwege ketenoptimalisatie. De volledige productieketen van diepvriesgroenten heeft Iglo in eigen beheer: vanaf de oogst tot in de supermarkt. Op maandag 19 mei tussen 11.00 en 17.30 uur kunnen Nederlandse en Duitse ondernemers uit de foodsector met eigen ogen bekijken hoe deze productieketen tot stand komt.

Vanaf de akker tot in het diepvriesmagazijn
Gedurende het bezoek vinden er presentaties plaats over de fabriek en over het landbouwbedrijf van Iglo. De Duitse en Nederlandse deelnemers krijgen tijdens een rondleiding uitgebreid inzicht in de weg die Iglo-producten afleggen, vanaf de akker tot in het diepvriesmagazijn. In een interactieve workshop gaat mevrouw Ute-Bärbel Rangnick van fabur Fachberatung uitvoerig in op de ins en outs van ketendistributie en gebruikt hierbij diverse praktijkvoorbeelden. De bijeenkomst biedt de deelnemers een uitgelezen kans om nieuwe zakelijke contacten te leggen met potentiële partners uit het buurland.

Online aanmelden
Meer informatie over het programma en de sprekers staat online op www.2connectbusiness.nl. Geïnteresseerden kunnen zich hier ook aanmelden of een mail sturen naar veranstaltung@2connectbusiness.de.

Publicatiedatum: