Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Fingerfoodballs van Scelta Mushrooms beste internationale product op Alimentaria 2014

Tijdens de 20e editie van de Alimentaria, de grootste en belangrijkste beurs op het gebied van eten en drinken in Zuid-Europa, zijn de Fingerfoodballs van Scelta Mushrooms verkozen tot beste internationale product. Tijdens de uitreiking van de Innoval Awards in Barcelona namen Jan Klerken, eigenaar van Scelta Mushrooms, en Jules Klerken, productmanager Fingerfoodballs, de award in ontvangst.
De Innoval is een expositie op de Alimentaria waar de innovaties van de deelnemende bedrijven op het gebied van eten en drinken tentoongesteld worden. Tijdens de uitreiking van de Innoval Awards werden de beste innovaties uit 14 verschillende categorieën bekend gemaakt. Na een selectieprocedure waarin alle producten uitvoerig zijn getest door een deskundige jury, werden de Fingerfoodballs van Scelta Mushrooms beloond met de International Award voor het beste internationale product op de Innoval 2014.



Scelta Mushrooms bedacht het product als gezonder alternatief voor het huidig snackassortiment. De Fingerfoodballs zijn een range snacks op basis van duidelijk herkenbare groenten, zonder toevoeging van kunstmatige kleur- en smaakstoffen en 100% vleesvrij.

De Alimentaria, Zuid-Europa's grootste foodbeurs, is een tweejaarlijks evenement en duurt nog tot en met 3 april. Het is de op één na grootste voedingsbeurs in Europa dit jaar. Exposanten uit 5 verschillende continenten en meer dan 50 landen zijn aanwezig in Barcelona om hun nieuwste producten te tonen aan bezoekers uit de hele wereld.
Publicatiedatum: