Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Tomatendrank zorgt voor gezonde doorbloeding

Stress, overgewicht en een te hoog cholesterolgehalte zijn symptomen waar tegenwoordig veel mensen last van hebben. Tomaten hebben echter een werkzaam tegenmiddel te bieden. Fruitflow®, een extract dat uit de tomaat gewonnen wordt, vermindert namelijk het opeenhopen van bloedplaatjes, houdt deze in goede conditie en verbetert de bloedstroming.

Sirco bevat als eerste drankje op de Oostenrijkse markt het bio-actieve tomatenextract fruitflow®, dat voor een gezonde doorbloeding zorgt en positieve uitwerkingen heeft op het hart. Na de succesvolle marktinvoering in Groot-Brittannië is Sirco vanaf begin april voor het eerst ook in de Oostenrijkse levensmiddelenhandel en in de Amazon onlineshop verkrijgbaar, en wel in de smaken appel-blauwe bes en sinaasappel-granaatappel.

Slawomir Moritz, eigenaar van Proline Solutions, distribueert Sirco exclusief in Oostenrijk: "Sirco is een echte innovatie op het gebied van health care en functional food en richt zich op sportende en gezondheidsbewuste mensen die willen genieten van vruchtensap met een positieve invloed op de gezondheid." De werking van Sirco begint drie uur na gebruik, houdt 18 uur lang aan en is bevestigd door de Europese Autoriteit voor voedselveiligheid.
Publicatiedatum: