Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
"moeten mooi kunnen kleuren en van groente houden"

Hessing zoekt drie nieuwe directeuren

Versproducent Hessing zoekt voor haar groentesnijfabriek in Zwaagdijk 3 nieuwe directeuren. Het functieprofiel? Ze moeten op de basisschool zitten, mooi kunnen kleuren, van verse groente houden en dit najaar precies één dag beschikbaar zijn voor het directeurschap. De baas zijn van een groentesnijfabriek is de hoofdprijs en afsluiting van een spaaractie van Hessing en Vomar Voordeelmarkt.



Kookstripboekactie maakt verse groente lekker én leuk
De spaaractie bij Vomar Voordeelmarkt bestaat uit een Buddy Kookstripboek met spaarstickers. In het stripboek kookt Buddy elke dag van de week een maaltijd met lekker veel verse groente. Alle gerechten zijn makkelijk te maken en hebben een bijpassend stripverhaal met kookstriphelden als Wieke Wortel, Roberto Ravioli en Kong Foe Kokkie.

De ontbrekende striphelden in het kookboek kunnen t/m 24 mei bij elkaar gespaard worden in de filialen van Vomar Voordeelmarkt. Ze zitten als spaarsticker achter de etiketten van alle panklare groente van Hessing. Er zijn in totaal 14 verschillende stickers. In de eerste week van de actie t/m zaterdag 22 maart ontvangen klanten het kookstripboek gratis bij besteding van minimaal € 25,- aan boodschappen. Daarna kost het kookstripboek € 1,-.

Hessing, specialist in gesneden groente en fruit
De 3 'directeuren' zijn de winnaar van de kleurwedstrijd in het stripboek. Zij mogen voor één dag op de directeurstoel van Hessing's groentesnijfabriek zitten en winnen samen met hun hele schoolklas een leuke en leerzame excursiedag bij Hessing. De 600 mooiste kleurplaten winnen daarnaast een miniatuurvrachtwagen van Hessing.

Verse groenten en fruit versnijden tot een assortiment van ruim 250 kant-en-klare versproducten. Dat is in het kort waar het familiebedrijf Hessing BV al ruim 50 jaar voor staat. Wekelijks gaan er vanuit de 4 productielocaties miljoenen verpakkingen panklare groenten, bewerkt fruit, verse sappen en maaltijdsalades op transport. Dat gebeurt grotendeels met de eigen transportonderneming Hessing Logistiek.
Publicatiedatum: