Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
nieuwe locatie in Etten-Leur

NOMI Co-Packing is herverpakt

Vandaag heropent NOMI Co-Packing in Etten-Leur het vernieuwde en niet te vergeten uitgebreide pand. "In 1992 hebben we dit pand aan de Pauvreweg in gebruik genomen", vertelt algemeen directeur André van Peer. "In '97 heeft een eerste uitbreiding plaatsgevonden met extra kantoor ruimtes en een expeditiehal met laadperrons en geconditioneerde ruimtes. In de loop der jaren waren onze faciliteiten niet alleen te klein geworden, maar ook aan het verouderen. Het werd echt tijd dat we ons zelf lieten herverpakken." NOMI Co-Packing verpakt zowel food als non food.

Up-to-date

Met de uitbreiding is de opslagcapaciteit toegenomen, er zijn extra geconditioneerde productieruimtes gecreëerd en alle kantoor- en personeelsfaciliteiten zijn weer volledig up-to-date gebracht. De investeringen leveren volgens André van Peer natuurlijk een bijdrage leveren aan de service naar NOMI's klanten. Ze hebben echter ook merkbaar een positief effect op de werksfeer en de motivatie van de medewerkers.
 
Koel/vries mogelijkheden

Verder zijn er nieuwe mogelijkheden gecreëerd voor het verpakken van vers en diepgevroren producten. NOMI beschikt over zeer veel, flexibel inzetbare verpakkingsmogelijkheden. Dankzij de investering in koel- en vriescapaciteit zijn deze mogelijkheden nu ook aan te bieden aan fabrikanten van versproducten en diepvriesproducten. "We stellen onze klanten graag in staat in te spelen op onderscheidende verpakkingswensen van hun afnemers", aldus André van Peer.

De gasten worden vanmiddag vanaf 15.00 ontvangen met een kijkje in onze vernieuwde keuken. Om 16.30 uur zal de officiële opening plaatsvinden. Aansluitend tot ca 20.00 uur de feestelijke viering waarin ruimschoots aandacht zal worden besteed aan het verwennen van de smaakpapillen.

Voor meer informatie zie www.nomi.nl

Bron: nomi.nl/ Pakblad.nl
Publicatiedatum: