Mededelingen

Vacatures

"Tweetende AGF'ers"

Laatste reacties meer

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen maand

Top 5 - afgelopen week

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland weeronline.nl Altijd jouw weer

Alnatura start 'Alnatura Express' met opening nieuw filiaal in Leipzig

Sinds 19 april heeft ook Leipzig een filiaal van Alnatura, gelegen in de promenade van het centraal station. Op een verkoopoppervlak van bijna 400 vierkante meter kunnen de klanten een omvangrijk, compleet assortiment van meer dan 6.000 biologische producten vinden, waaronder ook lokale producten. In het nieuwe filiaal ontstaan vijftien arbeidsplaatsen.Grote keuze aan biologische producten / bio uit de regio
Het nieuwe Alnatura-filiaal biedt dagelijks verse groenten en vers fruit, dat bij voorkeur uit Demeter-, Bioland- of Naturland-teelt stamt. Daarnaast vindt men er brood en bakkerijproducten van verschillende biologische bakkers, een uitgebreid palet aan zuivelproducten, droogwaren, exotische specialiteiten, hoogwaardige fijnkost en vele levensmiddelen voor de snelle keuken. Daar komen nog producten voor de bewuste voeding bij, van vegetarisch en veganistisch, maar ook gluten- en lactosevrij tot aan rawfood en superfood. Het aanbod wordt gecompleteerd door een natuurcosmetica afdeling en een assortiment speciaal voor baby's en kinderen.

Alnatura Express

Met het nieuwe filiaal in Leipzig gaat voor het eerst het nieuwe format van de retailer van start, genaamd 'Alnatura Express'. Bij dit format concentreert men zich met haar filialen op drukke verkeersknooppunten. Daarmee vervult Alnatura de behoefte van de toenemend mobielere klanten naar hoogwaardige en snelle snacks in bio-kwaliteit. Tot het nieuwe concept horen een koffiehoek waar men reisproviand zoals warme dranken en belegde broodjes kan kopen. Bovendien zijn er nog meer producten voor de directe consumptie te koop, zoals bijvoorbeeld vers gesneden fruit. Brood en bakkerijproducten evenals kaas zijn verkrijgbaar via zelfbediening.

Publicatiedatum :Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2018