Mededelingen

Vacaturesmeer »Tweetende AGF'ers

Laatste reactiesmeer »

Top-5 gisteren

Top-5 afgelopen week

Top-5 afgelopen maand

Koerslijstmeer »

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland
Vandaag VrijMiBo bij Perflexxion

Tholen -  Gisteren zijn we even bij de nieuwe vestiging van Perflexxion in Barendrecht geweest. De voorbereiding voor de opening van de nieuwe vestiging vandaag waren bijna afgerond. De kok is geregeld voor de hapjes die ter plekke bereid worden, de makers van excellente koffie zijn besteld en het pand ziet er spic en span uit. U bent bij deze uitgenodigd. Vanaf 14.00 gaat de deur open.Op de eerste verdieping aan Ebweg 38a, wordt u vanmiddag persoonlijk welkom geheten in hun nieuwste onderkomen. Joris Buijsman:"Persoonlijk. Dat vinden we belangrijk. Ik denk ook eigenlijk dat ons succes daar aan te danken is. Deze persoonlijke benadering zorgt er voor dat 9 van de 10 uitzendkrachten uiteindelijk bij de opdrachtgever in dienst gaat. Daar zijn we trots op."
 
Het hoofdkantoor van Perflexxion is in Berkel en Rodenrijs. Vanuit die vestiging werden de klanten op de veilingterreinen in Barendrecht voorheen voorzien van uitzendkrachten. Logistiek was het voor alle partijen prettiger om een vestiging dichtbij te hebben. Zo gezegd, zo gedaan. Vanaf 2 januari 2017 was het een feit. Vijf enthousiaste medewerkers gingen daar aan de slag. Ze hebben ambitie. Over  een jaar verwachten ze het aantal uitzendkrachten verdubbeld te hebben in Barendrecht. Vanuit deze vestiging worden handelshuizen en glastelers uit de regio voorzien van hun uitzendkrachten.
 
MichaŽl Struijk:"Ik werk hier nu een paar jaar. Ik vind het tof dat wij echt meerwaarde bieden. We willen echt onderdeel van onze klanten zijn. Het liefst zie ik ons als verlengstuk van de personeelsafdeling. Bij Rungis in Barendrecht is dat al zichtbaar. Daar is een collega nu een dag in de week op kantoor. Bij een ander bedrijf verzorgen we trainingen over bijvoorbeeld Verzuimmanagement."Marjolein Zonneveld-Piek, Andrew Plugge, Fabian de Schepper, MichaŽl Struijk en Joris Buijsma

n
 
Het adres is:
Perflexxion Barendrecht
Ebweg 38a
2991 LT Barendrecht
0180 22 22 00
barendrecht@perflexxion.nl
www.perflexxion.nl

 

Publicatiedatum: 24-2-2017
Auteur: Annet Breure
Copyright: www.agf.nl

  

Plaats een reactie:

Naam: *
Woonplaats: *
Email: *
  E-mail weergeven
Bericht: *
Voer de code in
*

 

 

Ander nieuws uit deze sector: