Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Eerste komkommers komen eraan bij Kompany

Ook bij Kompany komen de eerste komkommers er weer aan. Vanaf maandag 23 januari verkoopt Kompany weer Nederlandse komkommers. De eerste aanvoer komt volledig van belichte teelt en er wordt gestart met de verkoop van de aanvoer van 2 telers.



Kompany verkoopt voor haar leden de geproduceerde producten en heeft door het palet aan producten jaarrond producten leverbaar. Komkommers vertegenwoordigen het grootste aandeel, in volume maar ook door het jaar heen (januari t/m november). In de herfst teelt een deel van de leden trostomaten, in de types MiddelGrof (WinterWonders), Grof (Excellento's) en Pruimtomaten (Enervito).

Sinds 2016 vermarkt Kompany ook aardbeien van haar leden. Waar dit in 2016 uit naam van Kompany verpakt en vermarkt werd door Berry Packing Services gaat dit in 2017 anders georganiseerd worden. Berry Packing Services zal ook in 2017 op vertrouwde wijze het ver- en ompakken voor haar rekening nemen, de verkoop zal door Kompany zelf ter hand genomen worden. De aardbeien komen van onder glas en bedekte stellingen teelt. Begin april 2017 worden de eerste aardbeien verwacht.

Voor meer informatie:
Kompany
Elena Buchloh (aardbeien)
+31 77 3030733
e.buchloh@kompany.nl

Marcel van Bruggen (manager Sales)
+31 77 3030731
m.vanbruggen@kompany.nl
www.kompany.nl
Publicatiedatum: