Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Innovaties leiden tot 'levende salade' op de vensterbank


Er zijn vele kenmerken die van elke groente een hoogwaardig product kunnen maken, maar voor bladgroenten is versheid het belangrijkste. Met dit streven in het achterhoofd is het "L'orto in Cucina"-concept ontstaan. Het project heeft tot doel te voldoen aan de behoeften van de meest veeleisende klanten. In feite is een van de belangrijkste problemen van vandaag het gebrek aan tijd om te winkelen, vooral voor bederfelijke producten. Dat is de reden waarom "levende salade" werd ingevoerd, dat wil zeggen salade die wordt verkocht in een vaas, klaar is om elk moment te gebruiken.





Het project werd een jaar geleden gelanceerd door SempreFresco Srl. Klanten kunnen kiezen uit een mix van drie verse salades of voor een basilicumplant.

Eenmaal gekocht kunnen ze thuis worden neergezet op een koele en lichte plaats voor maximaal een week. Zo kunnen er op elk gewenst moment blaadjes vanaf worden geplukt. 

SempreFresco is onderdeel van Guidizzolo PO, gespecialiseerd in de teelt van bladgroenten en tomaten. L'Orto in Cucina producten zijn hoofdzakelijk bestemd voor de detailhandel in Italiƫ, Polen en Oost-Europa.

Voorzitter Fabrizio Cimarosti is tevreden over de gebruikte technieken. "Ons product houdt het midden tussen traditionele en vers gesneden producten. Het is een nieuw product van hoge kwaliteit. In de toekomst willen we de hele cyclus in kassen bestrijken en streven naar een verbreding van het assortiment."

Contact:
SempreFresco srl

Francesco Pistollato, sales office
Strada per Medole 9/d
Guidizzolo (MN)
Tel.: (+39) 0376 840262
Fax: (+39) 0376 840927
Email: francesco.pistollato@semprefrescosrl.com
Web: www.semprefrescosrl.com
Publicatiedatum: