Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Druk bezocht Aspergediner in perscentrum Nieuwspoort

Venlo- Afgelopen woensdagavond werd in het bekende Haagse perscentrum Nieuwspoort voor de 14e keer het jaarlijkse Limburgse aspergediner georganiseerd voor de parlementaire pers. Traditioneel zijn er bij deze bijeenkomst altijd veel gasten uit de politieke wereld en het openbaar bestuur. Ook dit keer waren vele bekendheden uit de Haagsche en Limburgse politieke wereld aanwezig.

Het jaarlijkse Limburgse aspergediner is een begrip in Den Haag. Dat bleek ook dit jaar weer bij de inschrijving. De 225 beschikbare stoelen waren ditmaal binnen 30 minuten na de openstelling van de inschrijving volledig uitverkocht. De eveneens traditioneel aanwezige 'Confrérie d'Asperges Limbourgondië' benoemde staats-secretaris Fred Teeven tot lid van de Confrérie.
De culinaire verzorging van het diner is al jaren in handen van Nederlands bekendste aspergerestaurant, Hostellerie De Hamert uit het Limburgse Wellerlooi. Vanwege die Limburgse 'roots' van het aspergediner sponsorde ZON fruit & vegetables 140 kilo Witgoud asperges, waarmee door de witte brigade van De Hamert een uiterst smakelijk 4-gangen diner werd gekookt.


Staatssecretaris Fred Teeven is zojuist tot lid benoemd van de Confrérie d'Asperges Limbourgondië.
Publicatiedatum: