Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Ceres opent een kantoor in het World Horti Center

Tholen - De recente groei en ontwikkeling van CeresRecruitment heeft erin geresulteerd dat men onlangs een kantoor heeft geopend in het World Horti Center.

"Als recruitmentbureau in de food en agri, waarbinnen de (glas) tuinbouw een enorm belangrijke pijler is, zet CeresRecruitement zich in om de verbinding te maken tussen de meest innovatieve bedrijven in de sector en de beste kandidaten", zo vertelt Danny Fiere, partner bij Ceres. "Het World Horti Center richt zich op samenwerking, kennisdeling, innovatie en educatie in de internationale (glas)tuinbouw. Door vanuit het WHC te werken hebben we, als Ceres, direct toegang tot de nieuwste ontwikkelingen, trends en technologieën die zowel onze klanten als ook onze kandidaten ten goede zullen komen."

Dit kantoor in het WHC betekent met andere woorden een brug naar nieuwe mogelijkheden. "Het zal ons helpen onze dienstverlening te verbeteren, ons netwerk in de tuinbouw nog verder uit te breiden en nog betere contacten met hooggekwalificeerde kandidaten te leggen."

Voor meer informatie:
Danny Fiere
CeresRecruitment
Tel.: 06-49879787
danny.fiere@ceresrecruitment.nl
https://www.ceresrecruitment.nl/