Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Logiztik Alliance

"Eerste export van Ecuador naar IJsland"

"De eerste vracht betrof een proefzending voor een retailketen in IJsland en bestond uit zo'n 50 stuks fruit (23 kilo). We hopen echter op regelmatige basis te gaan exporteren via deze route. Eén van onze beste fruitexporteurs staat in direct contact met potentiële klanten in IJsland en heeft ons gevraagd om logistieke ondersteuning voor de export naar Reykjavik," vertelt María Inés Dominguez van Logiztik Alliance in Ecuador. 

Ze legt uit dat het bedrijf erg enthousiast is om het aantal exportbestemmingen uit te breiden. "We waren blij een route te vinden naar de luchthaven Keflavik met Iberia en Iceland Air en een transittijd van vier dagen. Dit is nog niet de beste oplossing maar zeker snel genoeg voor dragonfruit. Het fruit is zojuist aangekomen en we weten dus nog niet of het hierbij zal blijven of dat we op regelmatige basis zullen gaan exporteren."

"We zijn nog in kaart aan het brengen naar welk fruit er vraag is in IJsland maar ik weet zeker dat we hier wel achter zullen komen. We leveren het beste fruit dat in Ecuador wordt geteeld en kunnen aan de logistieke eisen van al onze klanten tegemoet komen," aldus María. 
Voor meer informatie:
María Inés Domínguez
Logiztik Alliance Group
Ecuador
T: +593 (2) 294 7300 ext. 192
Publicatiedatum: