Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Zeewier in winkelschap Colruyt

Naar zeewier zal iedereen binnenkort elk seizoen naar uitkijken. Het is het nieuwe powerfood vol gezonde voedingsstoffen en het is een duurzame vleesvervanger. Chef-kok Seppe Nobels kookt graag met zeewier en voor de Belgische kust loopt een proefproject om in de toekomst zeewier te telen. Colruytgroup is daarbij betrokken en wil graag zeewier in de winkelrekken brengen. Klik hier voor de tweede aflevering van "Het bord van morgen", een samenwerking tussen VRT NWS en De Tijd, voor meer achtergrond over het eten van zeewier in de toekomst.

Publicatiedatum: