Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Sorma Benelux officiële dealer van Sinclair Internationaalin de Benelux

Automatische fruitlabelmachines en voedselveilige labels

Tijdens de Fruitteelt Vakbeurs in Houten, 17 en 18 januari a.s., toont Sorma Benelux de nieuwste automatische fruitlabelmachine van Sinclair. Al vele jaren is Sorma Benelux in de Benelux landen officiële dealer van de Sinclair labelmachines en de voedselveilige fruitlabels van Sinclair.

"Het succes van Sinclair is simpel. De label machines zijn gemakkelijk te bedienen en bevestigen op dusdanige manier de labels goed op het fruit, dat het fruit niet beschadigd. De voedselveilige labels plakken goed op het fruit en de service van de labelmachine is inclusief. Met name het bepalen van een opstelling van de labelmachines in het desbetreffende pakstation is erg belangrijk", vertelt Vincent Corsèl van Sorma Benelux.



Steeds vaker komen er vanuit retail vragen om het fruit te benoemen of onderscheiden. Een merk, soort, brand, PLU nummer, barcode, QR codes en zelfs spaaracties worden door middel van de fruitlabels op het fruit bevestigd. Sinclair produceert labels voor bijvoorbeeld appels en peren, maar ook grotere labels voor
bijvoorbeeld paprika's en avocado's.




Voor meer informatie:
Vincent Corsèl
Sorma Benelux B.V.
Buijs Ballotstraat 17/A
2693 BD 's-Gravenzande
T +31(0)174 - 610101
vincent@sormabenelux.com
W www.sormabenelux.com
 

 
Publicatiedatum: