Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Groentenman Perry Oosterlee wint 10000 euro bij Ninja Warrior NL

Tholen – Groentenman Perry Oosterlee is de beste deelnemer van Ninja Warrior NL. Topfitte atleten kunnen door een zware en uitdagende hindernisbaan te overwinnen de status Ninja Warrior bemachtigen. De wedstrijd wordt in allerlei landen georganiseerd. Slechts 10 mensen ter wereld haalden het eindpunt. Perry was er bijna. Hij strandde op het één na laatste onderdeel, Flying Bar. Van alle Nederlandse deelnemers versloeg hij de meeste onderdelen. Daarmee werd hij winnaar en kreeg een check van 10.000 euro.


SBS6-presentator Dennis van der Geest overhandigt Perry de check van 10000 euro. Rechts presentatrice Kim-Lian van der Meij.

"Ik ben echt wel blij met de prestatie maar het smaakt naar meer.. ik was zo dichtbij...", vertelt Perry. "Laten we hopen op een gloednieuw seizoen, zodat ik wraak kan nemen op Flying Bar en Mount Mtoriyama kan beklimmen!" Perry vertelde tijdens de eerste aflevering van het SBS 6 programma dat zijn werk als groentenman hem hielp om zijn ninja-vaardigheden te trainen. Hij is al jaren fan van de hindernis-races. Eerder reisde hij af naar een wedstrijd in Maleisië waar hij als twaalfde eindigde. Vorig jaar deed hij mee aan een wedstrijd in Japan. Hij gaat zeker door met trainen en proberen. "Geef je droom nooit op, want je kunt alles bereiken", is zijn devies. "Ik wil elke Ninja Warior ter wereld overwinnen."


Perry tijdens de hindernis The Spider Jump

Klik hier om de aflevering met Perry terug te zien (in actie na 8 en 36 minuten)