Mededelingen

Vacaturesmeer »Tweetende AGF'ers

Laatste reactiesmeer »

Top-5 gisteren

Top-5 afgelopen week

Top-5 afgelopen maand

Koerslijstmeer »

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland
Perry Oosterlee is de fitste groenteman van Nederland

Perry Oosterlee, een 21 jarige groenteman uit Alphen aan de Rijn bereikte als een van de weinigen het eindpunt van Ninja Warrior, een loodzware hindernisbaan. Het is een droom die is uitgekomen voor Perry. Hij is al jaren in training voor dit soort sportwedstrijden. In 2014 reisde hij af naar Maleisië en werd twaalfde. Vorig jaar deed hij mee aan een wedstrijd in Japan. Nu is er ook in Nederland een wedstrijd waarbij Perry een plek in de halve finale heeft zekergesteld.


Dat was te zien in de eerste aflevering van Ninja Warrior die SBS6 afgelopen week uitzond. Uit 250 deelnemers was Perry een van de vijf die de finish bereikte, op de knop drukte, en zich dus Ninja Warrior mag noemen. "Daarmee is hij ook fitste groenteboer van Nederland", aldus de presentator.


Perry kan zijn werk als groenteman op een groenteafdeling in de supermarkt goed combineren met fitnessoefeningen. "Ik verzin altijd manieren om te kunnen traineren tijdens het werk: dozen te tillen, pallets trekken, winkelwagens duwen", vertelt Perry aan SBS 6.

Klik hier voor de aflevering. Na ongeveer 24 minuten is de beurt aan Perry.

Publicatiedatum: 13-3-2017

  

Plaats een reactie:

Naam: *
Woonplaats: *
Email: *
  E-mail weergeven
Bericht: *
Voer de code in
*

 

 

Ander nieuws uit deze sector: