Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Markthandelaar Klaas Feijer:

“Nieuwe kraam, nieuwe uitstraling en nieuwe klanten”

Tholen – De nieuwe kraam van markthandelaar in fruit van Klaas Feijer heeft "een mega-uitstraling. Hij knalt er helemaal uit." De 30 meter lange kraam is sinds kort een opvallende verschijning op de markten waar Klaas staat: Arnhem en Lichtenvoorde. Het werd meteen een trekpleister voor nieuwe klanten. Klaas: "Vergelijk het met terrasjes op een stadsplein. Het terras dat er mooi uitziet, valt op en als er mensen zitten, trekt dat nog meer mensen aan. Zo werkt het ook op de markt. Op de nieuwe kraam komen nieuwe klanten af en de mensen sluiten aan. De beleving waar ik op had gehoopt, komt er ook echt uit."


De nieuwe kraam van Kees Feijer kan snel worden opgezet en ingevouwen

Uitstraling
Klaas broedde al enige tijd op de plannen voor een betere uitstraling. "Ik zag het bij een collega die bloemen verkocht en dacht meteen: zo wil ik het ook. Het was alleen lastig om de gemeente Arnhem ervan te overtuigen. Die wilde de kramenbaas beschermen. Na anderhalf jaar is het me toch gelukt om de grote tenten te mogen neerzetten." De drie tenten, die Klaas heeft aangeschaft zijn 4 meter hoog. Met vlaggen erbovenop gaat de kraam 6 meter de lucht in. De bekleding van de tent is een full colour print van de bedrijfsnaam, net als de doeken aan de voorkant zodat het een mooi geheel wordt. Al met al een volumineuze en opvallende verschijning naast de standaard marktkramen met daarboven een oranje bouwzeiltje.

Tillen
Klaas pimpte altijd al de bestaande kramen om zo meer op te vallen. "We zetten de tafels schuin en maakten het afdakje langer om het er mooier uit te laten zien. Dat was altijd veel werk naast het plaatsten van de handel wat ook veel tillen en sjouwen is. Deze nieuwe tenten staan binnen 6 minuten. De tafels zijn van aluminium en wegen 8 kilo. Dat is veel prettiger werken voor ons allemaal."



Snel en veel
Klaas verkoopt vooral fruit op de markt waarbij hij opmerkt dat blauwe bessen en frambozen steeds populairder worden. Naast fruit verkoopt hij 'kiloknallers' groenten, zoals paprika's, tomaten en aubergines. Feijer's Fruithandel is gericht op het snel en veel verkopen, dus er staan altijd grote volumes klaar. Het is belangrijk om veel mensen te trekken die Klaas en zijn team altijd zelf helpen. "Als markt hebben we overlevingskans door ons te onderscheiden. Niet alleen door de producten die we verkopen en hoe netjes we met de klanten omgaan. Het gaat ook om de uitstraling. Ik zie nieuwe klanten komen. Ze maken filmpjes en foto's van de kraam. Beleving is de sleutel tot succes."



Voor meer informatie
Feijer's Fruithandel
Klaas Feijer
T: 0653269698
kfeijer@hotmail.com