Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
chauffeurs parkeerden noodgedwongen op vluchtstrook

Extra parkeerplaatsen langs A67

Vorige maand zijn enkele artikelen in dagblad De Limburger geplaatst over vrachtwagenchauffeurs, die geen parkeerplaats voor de nacht konden vinden en noodgedwongen op de vluchtstrook parkeerden en daarna een artikel waarin stond dat er een landelijk pilotproject wordt gestart waarbij geprobeerd wordt snel extra parkeerruimte in de buurt van snelwegen te creëren.

Eind mei hebben een bestuurslid van Ondernemend Venlo en de parkmanager een gesprek gevoerd met Rijkswaterstaat (RWS). Daarbij is onder andere gezegd dat RWS met politie, gemeente Venlo e.a. vervolgafspraken gaat maken en er een structurele oplossing moet komen, ook voor de problemen die ontstaan op zgn. Duitse dagen.
Gevraagd is of Ondernemend Venlo gerucht kan geven aan de in 2012 gerealiseerde extra 310 parkeerplaatsen langs de A67. Wij verzoeken u bij deze bijgaande flyer door te sturen naar uw zakenrelaties zodat zij van het bestaan van die parkeerplaatsen op de hoogte zijn.

De tweede reden van deze mail is om uw aandacht te vestigen op bijgaand op 20 juni 2013 verschenen krantenartikel. RWS vraagt daarin in contact te komen met marktpartijen die geïnteresseerd zijn in het creëren van extra vrachtwagenparkeerplaatsen en/of het beter benutten van bestaande (wellicht leegstaande) terreinen. Bent u mogelijk geïnteresseerd, dan kunt u zich melden bij Joyce Flipse (joyce.flipse@rws.nl) of bij Marianne van Iersel, Parkmanager Venlo (info@parkmanagementvenlo.nl).

Publicatiedatum: