Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Ready Fruit presenteert nieuwe 'Echt'-fruitproducten

Tholen - Ready Fruit, onderdeel van de Koninklijke FruitmastersGroep, presenteerde op de Fruit Logistica een aantal nieuwe producten en verpakkingen in het 'Echt'-fruitassortiment. Vorig jaar introduceerde Ready Fruit in Berlijn de 'Echt'-fruitsappen, waaraan nu een aantal smoothies zijn toegevoegd. "Smoothie werd door de consument eerst foutief geassocieerd met zuivel maar dat blijkt geen vereiste meer te zijn", aldus directeur Andries van den Bogert.

De smoothies van zijn er in drie verschillende varianten; Smoothie aardbei met sinaasappel, appel en aardbei, Smoothie kiwi met sinaasappel, appel en kiwi en Smoothie bosvrucht met appel, peer en bosvruchten.



Ook zijn er een aantal seizoensfruit salades aan het assortiment toegevoegd. "We hebben een luxe salade met carambola en een heerlijke bijpassende dressing en een salade met bessen." De kleine fruitsalades zijn sinds kort voorzien van een nieuwe skirt all, met een authentiek uiterlijk.



Geheel nieuw zijn de vers gesneden ananasschijven. "Stukjes ananas zie je overal maar hele gesneden schijven in combinatie met deze verpakking is wel iets unieks", aldus Andries. "De ananasschijven kunnen verpakt worden onder elke gewenste naam." Andries zegt grote verwachtingen te hebben voor dit nieuwe en opvallende product, maar wil zijn enthousiasme eerst vergelijken met de mening van de diverse afnemers in de diverse categorieën.

Voor meer informatie:
Ready Fruit Hedel B.V.
Andries van den Bogert
Kronenburgpark 4
5321 JM Hedel
Tel. +31 (0)73 52 14834
Fax +31 (0)73 59 962 42
www.readyfruit.nl