Mededelingen

Vacatures

"Tweetende AGF'ers"

Laatste reacties meer

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen maand

Top 5 - afgelopen week

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland weeronline.nl Altijd jouw weer

"Er gaan rake klappen vallen"

AGF-specialist verandert in ‘The Green Machine’

Tholen - AGF specialist Ton Kanters ondergaat momenteel een 'make-over'. Van goedmoedige ondernemer in Schijndel transformeert hij tot 'The Green Machine' van Meirstad. Er gaan rake klappen vallen, kondigt hij al aan want op 18 augustus stapt hij als eerste fighter in de ring tijdens de Fight Cancer Night. Samen met 13 andere ondernemers wil hij zo € 50.000 op te halen voor Fight Cancer & Kika. Zijn klanten leven mee via de salade-actie in de winkel, waarmee al 300 euro is opgehaald."Ik werd voor dit evenement benaderd en was meteen enthousiast over het idee. Boksen is eigenlijk helemaal geen sport voor mij, maar het idee erachter sprak me wel heel erg aan. Het paste ook prima bij mijn voornemen om in 2018 helemaal topfit te worden en een nieuwe uitdaging aan te gaan. Boksen is een fysiek pittige sport en we worden goed begeleid door een professionele boksschool", vertelt Ton.


Ton Kanters heeft een en ander natuurlijk ook aan zijn klanten bekend gemaakt. Ze staan er niet van te kijken als hij met een blauw oog door de winkel loopt. Ton krijgt veel leuke reacties en klanten steunen de actie door de speciale Fight cancer - Kika salade te kopen. Bij iedere aankoop dragen ze bij aan het goede doel en Ton verdubbeld dat bedrag nog eens. "Zo is er al 300 euro opgehaald", vertelt Ton. Vanuit andere hoek is het ook steun, leverancier Gebroeders van Aarle heeft beloofd de actie van Ton te steunen.


Fight cancer - Kika salade

Op zaterdag 18 augustus 2018 gaan de boksers de ring in. Het wordt een spectaculaire finale met echte opkomstmuziek en het bijbehorende entertainment. Toegangskaarten zijn verkrijgbaar via www.fightcancernight.nl en Ton Kanters zelf (info@tonkanters.nl). Een donatie doen kan ook via www.fightcancernight.nl, en klik bij 'Fighters 2018' Ton Kanters aan.

Publicatiedatum :
Author:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2018