Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Canadese AGF-handelaar reserveert Tesla vrachtwagens

Bamford Produce heeft bekend gemaakt dat het om haar koolstofvoetafdruk te verminderen de volledig elektrische Semi vrachtwagens van Tesla zal aanschaffen. 

"Als één van de grootste AGF-distributeurs in Ontario, met dagelijks 75 voertuigen op de weg, zijn we van mening dat de nieuwe milieuvriendelijke Tesla vrachtwagens ons in staat zullen stellen om onze CO2-uitstoot aanzienlijk te verminderen," legt Steve Bamford uit, eigenaar van Bamford Produce. 

Hoewel de productie van de Semi pas in 2019 zal beginnen, is Bamford Produce overtuigd van haar besluit. "De Tesla vrachtwagens passen goed binnen ons streven naar het verduurzamen van onze bedrijfsactiviteiten," vervolgt Bamford. 



"We verwachten dat deze investering onze efficiëntie zal verhogen en ons besparingen op zal leveren op het gebied van brandstofkosten en het onderhoud van ons wagenpark. Bovendien zal ook de veiligheid van onze chauffeurs verbeteren, met name van degenen die lange trajecten afleggen." 

Grootste voordelen van de Tesla vrachtwagen: 
  • Actieradius van 800 km op een volle accu.
  • Tesla garandeert nul mankementen gedurende de eerste 1,6 miljoen km en raamt de kostenbesparing op 20% ten opzichte van dieselvrachtwagens. 
  • Tesla claimt dat de Semi de veiligste vrachtwagen ooit zal worden. 
Voor meer informatie: 
Tanisha Dunkley
Bamford Produce
Tel: 905-615-9400 
Publicatiedatum: