Mededelingen

Vacatures

"Tweetende AGF'ers"

Laatste reacties meer

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen maand

Top 5 - afgelopen week

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland weeronline.nl Altijd jouw weer

Canadese AGF-handelaar reserveert Tesla vrachtwagens

Bamford Produce heeft bekend gemaakt dat het om haar koolstofvoetafdruk te verminderen de volledig elektrische Semi vrachtwagens van Tesla zal aanschaffen. 

"Als één van de grootste AGF-distributeurs in Ontario, met dagelijks 75 voertuigen op de weg, zijn we van mening dat de nieuwe milieuvriendelijke Tesla vrachtwagens ons in staat zullen stellen om onze CO2-uitstoot aanzienlijk te verminderen," legt Steve Bamford uit, eigenaar van Bamford Produce. 

Hoewel de productie van de Semi pas in 2019 zal beginnen, is Bamford Produce overtuigd van haar besluit. "De Tesla vrachtwagens passen goed binnen ons streven naar het verduurzamen van onze bedrijfsactiviteiten," vervolgt Bamford. "We verwachten dat deze investering onze efficiëntie zal verhogen en ons besparingen op zal leveren op het gebied van brandstofkosten en het onderhoud van ons wagenpark. Bovendien zal ook de veiligheid van onze chauffeurs verbeteren, met name van degenen die lange trajecten afleggen." 

Grootste voordelen van de Tesla vrachtwagen: 
  • Actieradius van 800 km op een volle accu.
  • Tesla garandeert nul mankementen gedurende de eerste 1,6 miljoen km en raamt de kostenbesparing op 20% ten opzichte van dieselvrachtwagens. 
  • Tesla claimt dat de Semi de veiligste vrachtwagen ooit zal worden. 
Voor meer informatie: 
Tanisha Dunkley
Bamford Produce
Tel: 905-615-9400 

Publicatiedatum :Ook onze agf-nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2018