Mededelingen

Vacatures

"Tweetende AGF'ers"

Laatste reacties meer

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen maand

Top 5 - afgelopen week

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland weeronline.nl Altijd jouw weer

Spar lanceert nieuwe mobiele app in Polen

Auchan introduceert nieuw supermarktformat

Aldi opent eerste winkel in Genève 
De Zwitserse afdeling van Aldi heeft zijn eerste vestiging in Genève geopend. De nieuwe winkel heeft een assortiment van lokaal geteelde groenten en fruit, versgebakken deegproducten en een keur aan huishoudelijke goederen. Ook heeft Aldi een groot aantal Zwitserse producten in het aanbod, zoals brood, zuivel en vlees.
Klik hier om meer te lezen op esmmagazine.com

Spar lanceert nieuwe mobiele app in Polen

Spar heeft in Polen een nieuwe app geïntroduceerd. De nieuwe app moet volgens Spar een nieuw marketing- en communicatiekanaal vormen voor consumenten en moet tevens zorgen voor meer winkelgemak. De app is beschikbaar voor zowel Apple als Android.
Klik hier om meer te lezen op esmmagazine.com

Auchan introduceert nieuw supermarktformat in Italië
Auchan heeft in de Italiaanse stad Brescia onder de naam Auchan Supermercato een nieuw winkelformat geïntroduceerd. De nieuwe winkel was vroeger een vestiging van de Simply-keten. De locatie is gerenoveerd als onderdeel van een investering van €1,3 miljard, die bedoeld is om de verschillende ketens van Auchan tot een meer eenvormig geheel te veranderen. Het assortiment van de winkel is onder het nieuwe format fors uitgebreid, waarbij met name meer aandacht is gegeven aan biologische, gezonde en veganistische producten.
Klik hier om meer te lezen op esmmagazine.com

Carrefour opent vier vestigingen in Taiwan
Carrefour breidt uit in Taiwan door vier nieuwe supermarkten te openen. De nieuwe vestigingen hebben allemaal een oppervlak van rond de 600 vierkante meter en zijn 24 uur per dag open. De winkels hebben een uitgebreid assortiment met onder andere versproducten, non-food-producten en kleine huishoudelijke apparaten, aldus esmmagazine.com

VS: Nieuwe naam en eigenaar voor Marsh-vestigingen
In juni werden vijftien vestigingen van de Marsh-keten voor $8 miljard (€6,8 miljard) overgenomen door Generative Growth. Veertien van deze vestigingen worden nu heropend onder de naam Needler's Fresh Market. De nieuwe winkels hebben een focus op lokale versproducten en hebben een eigen bakkerij.
Klik hier om meer te lezen op daytondailynews.com

Canada: Loblaw introduceert online afhaalservice
Loblaw introduceert als een van de eerste supermarkten aan de Atlantische kust van Canada een online afhaalservice. Consumenten kunnen online de gewenste producten aanklikken en vervolgens een tijd reserveren waarop de bestelling bij een Atlantic Superstore kan worden afgehaald.
Klik hier om meer te lezen op http://thechronicleherald.ca 

Publicatiedatum :


print   

Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2018