Mededelingen

Vacatures

"Tweetende AGF'ers"

Laatste reacties meer

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen maand

Top 5 - afgelopen week

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland weeronline.nl Altijd jouw weer

"We gaan voor het allerlekkerste frietje van het land"

Pieperz gaat testen met nieuw ontwikkelde aardappel

Vanaf 17 november worden de frietjes van Pieperz tijdelijk gemaakt van de vernieuwde aardappel: Pieperz 2.0. Pieperz, gevestigd op de Noordkade in Veghel, heeft volgens het AD de beste friet van Zuid-Nederland en een derde positie op landelijk niveau. Maar de ambitieuze friettent wil het land veroveren en afstevenen op de nummer 1 positie met de nieuwe aardappelaanwinst. "Wij doen er alles aan om het allerlekkerste frietje van het hele land te maken. Daarom blijven we ontwikkelen gaan we testen met deze nieuwe aardappel", zegt Ton Verhoeven. 

Nog romiger en nog meer crunch
HZPC Holland, wereldleider in de aardappelveredeling, heeft het nieuwe aardappelras voor Pieperz ontwikkeld. Bedrijfsleider Adriaan van Grinsven: "Deze 'Pieperz 2.0' kenmerkt zich door de typische tijgerstrepen op de schil. De nieuwe pieper heeft nog meer crunch en is nog romiger van smaak dan zijn voorganger. Met deze aardappel kunnen we onze gasten trakteren op een nóg beter frietje. Een mooie ontwikkeling voor Pieperz. Maar of dat echt zo is, moet je natuurlijk zelf komen proeven."Gasten beoordelen
Pieperz gaat de komende tijd gasten vragen een kort filmpje te maken waarin ze vertellen wat zij van de nieuwe friet vinden. Als ze hun mening delen op de Facebook pagina van Pieperz, maken ze kans op prijzen en eeuwige roem in de Pieperz Hall of Fame, naast Jamie Oliver en vele anderen. "Het waardeoordeel van onze gasten vinden we natuurlijk veel belangrijker dan een prijs, dus we zijn razend benieuwd naar de eerste reacties", aldus Verhoeven. "Als zij enthousiast zijn, zijn wij het ook en wordt de Pieperz 2.0 in 2018 onze nieuwe standaard." De Pieperz 2.0 frietjes zijn te proeven bij Pieperz vanaf 17 november tot het eind van het jaar en in februari 2018.

Voor meer informatie:
Friettent Pieperz
Verlengde Noordkade 18
5462 EH Veghel
Tel: +31413745443Publicatiedatum :Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2018