Mededelingen

Vacatures

"Tweetende AGF'ers"

Laatste reacties meer

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen maand

Top 5 - afgelopen week

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland weeronline.nl Altijd jouw weer

Belgapomprijs Challenger en Fontane: 50 euro per ton

De Belgapomprijs voor Bintje op 27 oktober 2017 bedraagt 30 euro per ton exclusief BTW en 31,80 euro per ton inclusief BTW. De marktstemming is flauw: het aanbod is groter dan de vraag. Voor partijen met een afwijkende kwaliteit wordt een andere prijs betaald.

Fontane
De Belgapomprijs voor Fontane op 27 oktober 2017 bedraagt 50 euro per ton exclusief BTW en 53,00 euro per ton inclusief BTW. De marktstemming is flauw, het aanbod is groter dan de vraag.

Challenger

De Belgapomprijs voor Challenger op 27 oktober 2017 bedraagt 50 euro per ton exclusief BTW en 53 euro per ton inclusief BTW. De marktstemming is flauw, het aanbod is groter dan de vraag.

Bintje
De Belgapomprijs Bintje is de meest gehanteerde prijs, waargenomen op de vorige werkdag voor de variëteit Bintje, voor verwerking tot diepgevroren aardappelproducten , veldgewas 35 mm+, frietgeschikt, af producent, los op wagen, voor onmiddellijke levering/ophaling.

Fontane
De Belgapomprijs Fontane is de meest gehanteerde prijs, waargenomen op de vorige werkdag voor de variëteit Fontane, voor verwerking tot diepgevroren aardappelproducten , veldgewas 35 mm+, frietgeschikt, af producent, los op wagen, voor onmiddellijke levering/ophaling.

Challenger
De Belgapomprijs Challenger is de meest gehanteerde prijs, waargenomen op de vorige werkdag voor de variëteit Challenger, voor verwerking tot diepgevroren aardappelproducten , veldgewas 35 mm+, frietgeschikt, af producent, los op wagen, voor onmiddellijke levering/ophaling.

Publicatiedatum :Ook onze agf-nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2018